ZongoraMeditáció

 
Healing Energy & Piano:
 
Energetikai kezelés, rezgésszint emelés, és egyéni, páros, vagy csoportos meditatív, mély-relaxáló  élő zongora koncert tibeti hangtálak kíséretében.
Fekvő pozíciót szoktam javasolni, de lehet természetesen ülni is, ahogy kényelmes.
 
Magas színvonalú zenei élmény is ez az energetizálással együtt, hiszen a spiritualitással együtt jazz zongorista, zeneszerző is vagyok, több nagylemezem jelent meg zenekarommal az USA-ban is, és több amerikai zenei díjat is elnyertünk már különböző zeneszerzői versenyeken. Amire a legbüszkébb vagyok az a Hollywood Songwriting Contest - Unsigned Competition Offcial Finalist díjunk a Find My Way című dalunkkal.
 
A pozitív energia által, az alfa, théta, delta állapotokban beindul a szervezet öngyógyító mechanizmusa, mély szinteken oldódnak fel blokkok, érzelmek.
 
Őszintén szólva régen szkeptikusan hallgattam végig ismerőseimtől a spirituális történeteiket, tapasztalataikat. Aztán egyre több olyan embert ismertem meg, akik tapasztaltak dolgokat, amik számomra akkor még ismeretlenek voltak. 
 
Idővel én is egyre több mindent tapasztaltam saját magamon és saját magam által másokon. Megnyíltam, kinyílt a spirituális képességem, a harmadik szemem, az energiával és égi információkkal kapcsolatban, elkezdtem fejleszteni magam, elmélyültem még jobban az energia használatában, továbbításában, közvetítésében, a meditációban, elmentem olyan spirituális tanítókhoz, gyógyítókhoz, akiknek sokat köszönhetek, akik segítettek ezen az úton.
 
Sok tapasztalat után össze tudtam az energiát kapcsolni a zongorázással is. A zongorával együtt eredeti tibeti hangtálakat is használok. Az energia a zenével, a hangokkal, rezgésekkel megy oda, ahova kell. Közben mély, relaxált, meditatív, ellazult állapotot hoz létre. Nagyon hálás vagyok és szerencsésnek érzem magam, hogy ez van, hogy ezt csinálhatom, hogy ezt tudom adni, továbbítani az embereknek, akik eljönnek hozzám, aztán kisimult arccal, újjászületve, átszellemülve, feltöltődve távoznak. Nagyon finoman, halkan, lassan kezdem el, aztán hagyva magamat vezetve az érzések és energia által vannak olyan magas dinamikai fordulatok is, hogy majd széttörik a zongora a kezem alatt, mert amikor azt érzem, hogy itt már nem lehet nagyobb energiával menni, és már nem bírja a kezem sem, akkor is még túlfeszítem a határokat hagyva magamat vezetve az energia által, és hurrikán szerűen söprök ki minden nem odaillőt. Aztán szépen kisimítom lágyan, mintha a lélekben a robbanás után új élet kezdene fejlődni. Minden idegszálammal, az összes létező sejtemmel, és porcikámmal, mindenemmel és még azon is túl vagyok jelen, és ha kell rúgok be a zenével, zongorával, a hangok, a húrok rezgésével, az általam közvetített energiával minden olyan ajtót a lélekben, ahova be kell menni, és engedni, hogy az energia "rendbe rakja" a dolgokat, feloldja a blokkokat. Legtöbbször ehhez hasonló élményként írják le az emberek is, akik megtapasztalták ezt velem. Szokták azt is mondani, hogy melegséget, bizsergést éreznek valamelyik testrészükben. Arról is beszámoltak már, hogy bár csukva van a szemük, mégis időnként erős fényt, vagy színeket, képeket láttak közben csukott szemmel. Olyan élménybeszámoló is volt már többször, hogy olyan érzés volt, mintha a lélek a test felett lebegett volna. Érdekes állapot ez. Nagyon jó állapot. :) A meditatív zongorakoncert után kézzel érintés nélkül energetizálok, hagyva magamat fentről vezetve, fókuszálva az energiahiányos testrészekre, szervekre, ott ahol esetleg probléma van.
 
Véleményem szerint, ahogy én gondolom, látom, tapasztalom, úgy a pozitív energia, szeretet energia eredete ugyanaz, csak esetleg más az útja. Legyen az reiki, vagy prananadi, vagy bármi. 
 
Azokat az érzéseket amikhez tudatos úton nem férünk hozzá, nem tudjuk magunkban megváltoztatni, felülírni, feloldani, azokat az érzéseket is tudja az általam a zenén keresztül is közvetített energia felszabadítani, ami hatással van az egész lényünkre, testünkre. Van egyfajta áramlás, áradás, flow, ami ilyenkor magába szippant és elvisz varázslatos helyekre, ahol még esetleg nem járt az ember lelke. 
 
Várlak szeretettel! :)
 
Lehetőségek:
 
Csoportos:
kb. 60-90 perc (létszámtól függően)  7500 Ft-tól
 
Egyéni:
45 perc 17000 Ft
60 perc 22000 Ft
75 perc 27000 Ft
Páros +50%